Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυση της τον Ιούλιο του 1990, η DATASYS εχει επικεντρωθεί
 
στην δημιουργία καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Με  εξειδίκευση  σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής, που καλύπτουν τους τεχνολογικούς τομείς της ασφάλειας των πληροφοριών, της δικτύωσης, των ενοποιημένων επικοινωνιών.
 
Η είσοδος της DATASYS στην εφοδιαστική Αλυσίδα τον Οκτώβριο του 1999 με καινοτόμες λύσεις , την ισχυροποιεί ως καθοριστικό παράγοντα στις εξελίξεις του κλάδου . Με συστήματα υποδομής  υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (DATA CENTERS ) , με ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού με αντικείμενο την εφοδιαστική αλυσίδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη  λειτουργική διοίκηση - διαχείριση αποθηκών, στόλου και διανομών. Η DATASYS εστιάζει τις προσπάθειές της στη δημιουργία μιας ευέλικτης, εύχρηστης πλατφόρμας συστημάτων υπολογιστών , επικοινωνιών και εφαρμογών λογισμικού , ικανής να λειτουργήσει στις πλέον σύνθετες εργασιακές συνθήκες, με στόχο την αύξηση της αξιοπιστίας της εταιρίας προς τους πελάτες της.
 
Μέσω της υψηλής τεχνολογίας και της βαθιάς γνώσης της αγοράς, η DATASYS με πολύ μεγάλη προσοχή έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευάστριες εταιρίες που ηγούνται στο χώρο Εφοδιαστικής Αλυσίδας .
 
Τα κριτήρια που έχουμε ορίσει για την επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιούμε είναι ιδιαίτερα απλά, αλλά δύσκολο να συνυπάρχουν όλα μαζί:
 
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
 
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
 
ΑΠΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
 
ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
 
Από τότε που άνοιξε το κατάστημα υπολογιστών datasys.gr, παρέχουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο εξοπλισμό και την καλύτερη τεχνολογία σε υπολογιστές, που είναι διαθέσιμοι στην παγκόσμια αγορά.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχει δεσμευτεί να σας παρέχει κάθε είδους συμβουλές και συστάσεις για τη σωστή λήψη αποφάσεων των αγορών σας, εφόσον το ζητήσετε. Είτε ψάχνετε για ένα κατάλληλο δώρο ή χρειάζεστε βοήθεια να συγκρίνετε ποιο από τα προϊόντα πραγματικά δίνει την καλύτερη απόδοση για την επένδυση που σκοπεύετε να κάνετε, τότε μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό του datasys.gr και να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.
 
Όλα τα προϊόντα μας έχουν την βασική εγγύηση. Εάν κάποιο προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά, μπορείτε να το φέρετε πίσω για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Προσφέρουμε επίσης ένα προαιρετικό πλάνο εγγύησης διάρκειας 1 ή 2 χρόνων.
 

Αν θα θέλατε να μιλήσετε με κάποιον από τα γραφεία μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.